in

Het ging er niet bepaald vriendelijk aan toe tussen Badr & Rico tijdens de persconferentie

Badr en Rico hebben na drie jaar weer een ruimte gedeeld samen en hebben een face-off gehad. De spanning was te snijden.

Badr noemde Rico een acteur en Rico noemde Badr een vechter met een hele kleine hart. Ze hebben een aantal keer een woordenwisseling gehad en zijn beide ontzettend zeker van hun zaak. Badr Hari sloeg zelfs een keer woest met zijn hand op tafel omdat hij zijn zelfbeheersing verloor. Hij heeft Rico zelfs een paar keer uitgescholden in het Marokkaans, LMFAO!

Rico gaf een paar keer aan dat hij een one man army is en niet een Badr Army nodig heeft om de winst te pakken. Hij vroeg aan Badr of hij ze had betaald om aanwezig te zijn in het publiek SMFH. Badr gaf op zijn beurt weer aan dat Rico ontzettend blij moet zijn met zijn Army omdat zijn Army ervoor gezorgd heeft dat het evenement uitverkocht is.

Badr geeft verder aan dat hij dit keer 100% gefocust is op het aankomende gevecht. Iets wat hij drie jaar geleden niet kon doen omdat hij naar eigen zeggen “veel andere gevechten” had lopen. Inclusief wat tijd in de gevangenis natuurlijk. Dat is allemaal achter de rug en verklaard dat wij een hele andere Badr Hari gaan zien straks.

Voor Rico is het een “walk in the park” lijkt het wel. Hij geeft aan dat hij geen extra maatregelen heeft genomen en traint zoals hij altijd traint.

Geen titelgevecht:

Het gaat hier niet om een titelgevecht mensen! Dat is toch wel iets wat een hoop mensen denken. Het is meer een superfight wat ze bij Glory nu “Collision” noemen.

Toch geeft Rico aan dat dit voor hem een soort van titelgevecht is. Dat is namelijk elke gevecht voor Rico. Hij zegt dat als hij dit gevecht verliest, hij net zo goed zijn belt kan weggeven aan Badr.

Voor wie de live-stream gemist heeft. Je kan het hieronder nogmaals bekijken! Zeer zeker de moeite waard!Kijken: Live-Stream persconferentie Rico Verhoeven vs Badr Hari – COLLISION II

Kijken: Nederland spreekt – Boze Boeren VS de Klimaatactivisten