in

Het filmen van een ‘Game of Thrones’ prequel begint in oktober

Het filmen voor de originele serie “Game of Thrones” is voor altijd voorbij. Dit werd deze week overal bekend gemaakt. It’s a damn shame…

Hoewel niet helemaal want HBO, George R.R. Martin en verschillende paren scenarioschrijvers werken momenteel aan spin-offs die de mythologie van de Zeven Koninkrijken zullen blijven verkennen. Een van deze, ten vroegste aangekondigd voor 2020, zal een prequel zijn voor de serie en zal binnenkort in productie gaan.

Ter herinnering, deze nieuwe show zal plaatsvinden tijdens het verval van The Age of Heroes, 1000 jaar voorafgaand aan de gebeurtenissen in de Oorlog van de Vijf Koningen, die het begin van Game of Thrones markeerden. Een website dat goed op de hoogte is van alles genaamd “Winter Is Coming” meldt dat er een opnamedatum is vastgesteld voor oktober. Het mysterieuze team dat de spin-off leidt, filmt alleen een pilot, die HBO moet goedkeuren voordat een heel seizoen kan worden geproduceerd. De opnames vinden plaats in Belfast, in de Paint Hall-studio’s in de Titanic Quarter.

Filming on the Game of Thrones prequel will start in Belfast in October, it has been confirmed. Staff at the Paint Hall studios in the city’s Titanic Quarter have been briefed that their next major project will be a series set 1,000 years before the events of the fantasy drama.

Je wordt hier gewoon emo van … snik.

De showrunner voor deze pilot is Jane Goldman (Kick-Ass, Kingsman), die veel ervaring heeft met actiefilms. We weten nog niet wie deze pilot-aflevering zal aansturen, noch wie er actie zal ondernemen. De cast wordt waarschijnlijk al geselecteerd terwijl we dit artikel schrijven voor jullie en HBO kan de komende weken heel misschien namen vrijgeven.

CHECK ALLES M.B.T. SERIES VIA DEZE LINK

De pilot voor de originele Game of Thrones onderging ooit een reeks re-shoots voordat HBO het goedkeurde. Het lijdt geen twijfel dat deze prequel hetzelfde lot zal ondergaan.

Wij hebben zo het gevoel dat de prequel ook HEEL erg hard gaat zijn want we gaan NOG MEER draken zien. Die waren daar in die tijd in overvloed aanwezig! Wij zijn in ieder geval HEEL erg benieuwd naar deze nieuwe serie en wij zullen jullie uiteraard op de hoogte houden van alle nieuwtjes hierover.LMFAO! Mexicaanse politie-afdeling wordt bewapend met katapulten in plaats van vuurwapens

Cardi B heeft haar dochtertje een hele aparte naam gegeven