in

Het engste spookhuis ter wereld zal je $20.000 betalen als je het einde behaalt

De eigenaar van een spookhuis, dat tot ‘de engste van de wereld’ is benoemd, zal je $20.000 betalen als je het afmaakt – maar tot nu toe is niemand succesvol geweest.

Ik kan vrijwel garanderen dat de meeste mensen na het leren van deze informatie tegen zichzelf zullen zeggen: “Awel, dat doe ik met een makkie en pak die 20 ruggen, makkelijk verdient”.

Het is gemakkelijk om je voor te stellen dat je overal doorheen kunt komen als er $20.000 op je zit te wachten aan het eind van de rit, maar het spookhuis “McKamey Manor” heeft consequent bewezen dat mensen het bij het verkeerde eind hebben met die gedachten.

Deze angstaanjagende ervaring is te vinden en mee te maken in Summertown, Tennessee, en is eigendom van Russ McKamey, die het zelf beschrijft als een ‘mental game‘.

Je moet 21 zijn om mee te doen en het kost alleen maar een zak hondenvoer voor de vijf trouwe viervoeters van McKamey, maar bezoekers moeten aan een paar vereisten voldoen voordat ze aan de uitdaging mogen beginnen.

In plaats van het gemiddelde ‘teken om aan te geven dat je de regels van de regels en voorschriften hebt begrepen’, legt de website van McKamey uit dat degenen die van plan zijn om deel te nemen een sportfitness-test moeten ondergaan en een verklaring van 40 pagina’s moeten ondertekenen, evenals een doktersbriefje, een veilig woord, een bewijs van medische verzekering.

Absoluut geen geintjes dus… Wie van je vrienden zou dit wel aandurven?Kijken: Er bestaat zoiets als Bieryoga, het beste van twee werelden

Always dropt binnenkort genderneutraal maandverband