in

Het bizarre moment dat Adje, Gilly, Jonna Fraser, Puri , Dopebwoy en KM onheus werden behandeld door politie

Gilly, de manager van o.a Puri was vorige week zijn verjaardag aan het vieren met een hoop bekende gasten en vrienden van hem.

Hij verklaarde vandaag via Facebook dat zijn verjaardag abrupt aan een einde kwam toen politie massaal uittrok met honden en al om ze volgens ons, “etnisch te profileren” en staande te houden terwijl ze rustig buiten aan het roken waren.

Adje word hardhandig naar de vloer gewerkt en het glas met drinken wordt uit de hand van Gilly geslagen. Hij heeft zijn verjaardag verder in een cel moeten vieren.

Dit is echt shit gedrag weer van de politie en kan gewoon ECHT niet! Check zijn verhaal hieronder met de beelden van het incident erbij….

Het verhaal van Gilly:

Het is weer weekend en dat herinnert mij aan Vorige week toen ik mijn verjaardag vierde in Rotterdam. Het was te gezellig, Wij stonden in een café (oude cinema) en ons werd gevraagd door de portier of we buiten wilde roken zo gezegd zo gedaan. Na zo’n 15 minuten wilde we naar binnen gaan toen we omsingeld werden door politie met honden. Die schreeuwde op gebiedende wijs tegen de muur aan jullie worden allemaal gefouilleerd want jullie staan hier al 15 minuten. Mijn vraag was waarom we gefouilleerd. Als antwoord daarop werd me glas in mijn hand kapot geslagen en kreeg ik wat tikken. Adje werd meteen met geweld tegen de muur geduwd. Andere als Jonna Fraser, Puri , Dopebwoy , KM , john de bakker , Nighel werden ook onheus behandeld. Alleen schrok Adje van het provocerend gedrag van de agent en daar reageerde hij op. Uiteindelijk moest ik mee zonder reden en mijn verjaardag in de cel vieren met letsel samen met Adje.
Nu ben ik vrijgelaten met excuus het letsel wat we aangebracht hebben is erger dan de aanklacht die er tegen je was: negeren van een bevel. Adje moet voorkomen voor deze zaak wat totaal onterecht is. Er waren bijna alleen bekende artiesten bij en dat wist de politie Rotterdam. Toch kozen ze voor #machtsmisbruik Ik ben totaal niet zielig en vraag niet om medelijden. Maar, het kan niet zo zijn dat wij zo behandeld worden zonder enige reden. Dit moeten ze gaan vermelden in de media. Het is geen #Compton. Check hoe hardhandig.

De beelden:Kijken: Lexxxus wilt vechten met Qucee en heeft hem officieel uitgedaagd

Man verliest ledematen en neus nadat de hond hem likte, maar blijft trouw aan zijn huisdier