in

Herstellende seksverslaafde geeft Instagram de schuld van haar verslaving

Een voormalige seksverslaafde heeft bekend dat ze het bed heeft gedeeld met twee of drie mannen per week op het hoogtepunt van haar verslaving en geeft Instagram de schuld voor het feit dat ze haar een eindeloze stroom van seksuele partners heeft gegeven.

Laurie Jade Woodruff heeft gezegd dat de app fungeerde als een fix voor haar behoeften.

Ze zei dat ze zich verklede in provocerende kleding en poseerde voor foto’s, hoewel ze het naar eigen zeggen niet eens zo heel leuk vond om te doen. Ze deed het alleen maar om de complimenten en ondeugende privéberichten binnen te hengelen.

‘Instagram is a playground full of temptation,’ vertelt de 31-jarige aan The Sun. ‘At my worst, I was obsessed with the thrill of sleeping with strangers and social media made it scarily easy to do.’

‘Forget going to a bar or bothering with pricey dating apps, Instagram would help me hook up in minutes for free from the comfort of home.’

Laurie, die nu celibatair is, zei dat sex een snelle oplossing was voor haar “probleem” omdat Instagram het zo gemakkelijk maakte om de aandacht te trekken. Maar het kostte haar jaren om te beseffen hoe schadelijk dat soort aandacht kon zijn.

De auteur uit Sheffield zei dat mannen haar constant berichten stuurden. Sommigen gaven haar foto’s een like en boden aan om met haar op een date te gaan, maar anderen stuurden meer grafische berichten met de expliciete dingen die ze met haar wilden doen.

The sex was so exciting. It was the buzz of making out with a stranger that had me hooked.

It was my ultimate fantasy. But I felt powerless to control my desire.

Hoewel Laurie af en toe een man opnieuw zou bezoeken als er een echte connectie leek te bestaan, gaf ze toe dat de overgrote meerderheid van hen one-night stands waren. De moeder voegde eraan toe dat een deel van de verslaving inhield om elk vorm van “commitment” te vermijden.

Ze zegt nu dat ze doodsbang terugkijkt op het enorme gevaar dat ze zichzelf aandeed wanneer ze op weg was naar het huis van een willekeurige man zonder enig idee wie hij was.

Laurie besefte dat er iets moest veranderen toen ze op een vrijdagavond een man ontmoette, die haar vertelde hoe mooi ze was.

De 31-jarige zei dat hij eerst heel aardig leek, maar zodra ze naar bed waren gegaan om sex te hebben, veranderde hij onmiddellijk. Hij was te ruw met haar en ze vertrok bij de eerste gelegenheid dat zich voordeed. Toen besefte ze dat er iets moest veranderen.

Laurie’s leven nam nog een hartverscheurende wending toen haar zoon Arthur stierf aan wiegendood in 2015 toen ze in slaap viel terwijl ze borstvoeding gaf en wakker werd met een dood kind naast haar.

Ze beviel van haar tweede zoon Henry in juni 2017 en merkte zelfs dat ze mannen met haar baby in haar armen sms’te, dus ze wist dat ze drastische maatregelen moest nemen.

Hoewel Laurie denkt dat ze altijd verslaafd zal zijn aan sex, zegt ze dat de dingen de goede kant opgaan terwijl ze haar droom als schrijfster nastreeft en al twee succesvolle boeken heeft uitgegeven.Kijken: Of je gesudderde geslachtsdelen lust?

Kijken: Van deze freaking video krijg je een hartritmestoornis