in

Held: Man snijdt penis af van de persoon die zijn vrouw verkrachtte

Een man uit Oekraïne heeft de penis van een verkrachter afgesneden die naar verluidt zijn vrouw seksueel aan het misbruiken was. Hij heeft de verkrachter op heterdaad in de kraag gevat.

De 27-jarige echtgenoot, waarvan de naam niet bekend is, was op weg naar huis na het bijwonen van een feest in een restaurant in hun dorp Shevchenkovo, in de oostelijke regio Kharkiv in Oekraïne.

Zijn vrouw had het restaurant slechts 10 minuten eerder verlaten, om ongeveer 01.00 uur. Toen ze haar flatgebouw naderde, werd ze naar verluidt van achteren aangevallen door de 25-jarige Dmitry Ivchenko.

Ivchenko bedekte de mond van de vrouw met zijn hand om haar geschreeuw te onderdrukken, voordat hij haar in een paar struiken sleepte.

Dit is die hoerenzoon: Dmitry Ivchenko, 25

Toen haar man het flatgebouw bereikte, hoorde hij geluiden uit de struiken komen. Het was op dit punt dat hij stuitte op iets verschrikkelijks: Ivchenko had de keel van zijn vrouw vast terwijl hij haar aan het verkrachten was.

De woedende echtgenoot sloeg Ivchenko een paar keer op het hoofd voordat hij zijn penis afsneed met een Zwitsers zakmes. Vele mensen kwamen op de herrie af en werden gewekt door het geschreeuw van de verkrachter en het gehuil van het slachtoffer.

Volgens de advocaat van de echtgenoot was hij totaal van slag en zag hij zwart voor zijn ogen toen hij de daad pleegde: “He did not understand what he was doing.”

After the incident, [the husband] was in a state of shock and just walked away.
He walked about 13 kilometres and reached a neighbouring village. There he met an acquaintance and asked to drive him to a police station. On October 13, at 7am, he handed himself into police and confessed in full.

De vrouw van de echtgenoot

De verkrachter werd gearresteerd en naar het ziekenhuis overgebracht. Daar onderging hij een operatie maar het is verder niet bekend of doktoren zijn penis weer hebben vastgehecht aan zijn lichaam. Hopelijk van niet natuurlijk.

De echtgenoot werd ook gearresteerd en zit thuis vast onder huisarrest. Als hij schuldig wordt bevonden van zware mishandeling en poging tot doodslag kan hij voor acht jaar achter slot en grendel verdwijnen. De verkrachter kan max vijf jaar krijgen voor zijn vergrijpen.

Bron: Mail OnlineKijken: Nederland spreekt – Boze Boeren VS de Klimaatactivisten

Zoon El Chapo gearresteerd en METEEN weer vrij na golf van geweld