in

Helaas: El Chapo zit weer achter slot en grendel na vuurgevecht!!!!!!

Eén van de grootste uber bazen van de onderwereld is tegen de lamp gelopen.

De president van Mexico heeft het zojuist bekendgemaakt met de volgende woorden: Missie volbracht: we hebben hem. Ik wil alle Mexicanen op de hoogte brengen. Joaquin Guzman Loera is gearresteerd’.

De arrestatie kon verricht worden na een heftig vuurgevecht rond een huis in Los Mochis, dat is in de thuisprovincie van El Chapo ‘Sinaloa’. Hij is anoniem gesnitched door een bezorgde inwoner die mannen met wapens zag rondlopen en de Mexicaanse marine is er meteen op afgegaan.

chapo-gunsb8642551-1317-4b42-bf4e-f86afcbec7d9
Wapens die werden gevonden in het huis na de arrestatie.

De mannen met wapens opende direct het vuur toen ze de speciale eenheid van de marine zagen. Het is niet bekend hoeveel doden en gewonden er zijn gevallen. El Chapo is wel levend gearresteerd.

‘Mijn waardering voor de veiligheidsraad van het kabinet is groot voor deze belangrijke belangrijke prestatie voor de rechtsstaat Mexico’, deelde de president ook nog mede.

Film
Door zijn persoonlijke weg van armoedzaaier naar topcrimineel, zijn vermogen om uit gevangenissen te ontsnappen en zijn gewoonte om tunnels aan te leggen voor zijn persoonlijke vervoer, is hij een legendarisch figuur geworden. Het zal niemand verbazen: de film over zijn leven is al in de maak. Waarbij het natuurlijk helemaal niet zeker is dat deze arrestatie de climax is.

Hieronder een foto van El Chapo na zijn arrestatie in een Jet van justitie.
chapo610cyonkmduoaelat1Ze gaan een Aan en Uit knopje voor sperma testen binnenkort

Conor McGregor en Floyd Mayweather hebben onenigheid