in

Heineken – Heerlijk Helder

Heineken is een fantastisch merk, alleen al om het feit dat ons biertje met zijn oorsprong uit Amsterdam de hele wereld heeft veroverd!

Wisten jullie dat het bedrijf Heineken ontstond op 15 februari 1864 toen de 22-jarige ‘Gerard Adriaan Heineken’ brouwerij ‘De Hooiberg’ in Amsterdam kocht? Nu is Heineken actief in 178 landen. Met een totaal biervolume van meer dan 200 miljoen hectoliter behoort Heineken tot de grootste brouwerijen van de wereld!!!

De rode ster met vijf punten
De rode ster van Heineken die vijf puntjes telt staat voor het volgende: Heerlijk Helder, Heerlijk Puur, Heerlijk Verfrissend, Heerlijk Vertrouwd en Heerlijk Magisch!

heineken_beer_logo_2924

Deze Heerlijkheden vormen de ziel van Heineken en zijn brouwers (140 brouwerijen in 71 landen). Een ambachtelijk biertje van Heineken bevat alleen natuurlijke ingrediënten, A-Gist, zuiver water, mout en hop die zorgen voor een uitgebalanceerde smaak. En als je jezelf er een beetje in verdiept, idealiter onder het genot van een vers getapt biertje, dan proef je de liefde en toewijding.

Voor de heerlijke helderheid rust Heineken na het brouwen langer dan andere pilseners. Dat heet lageren en gebeurt maar liefst 21 dagen.

Heerlijk Helder, Puur, Verfrissend, Vertrouwd & Magisch!
Heineken heeft 5 speciale video’s gemaakt die gezamelijk een prachtig verhaal vertellen over de vijf punten waar wij met z’n allen zo trots op mogen zijn. Je kan van te voren bedenken dat het getuigt van uitzonderlijke klasse en stijl.

Klik op de rode ster om alle video’s te kunnen bekijken!

135px-Red_star.svgEye Candy: Maak kennis met Joselyn Cano

#GelektDM’s: Dit is hoe Cristiano Ronaldo chicks regelt op Instagram