in

Heineken – Dream Island

dream-island-4

Iedereen heeft wel een droom die het waard is om na te jagen. Die mooie vrouw die je nooit hebt durven aanspreken, of die prachtige supercar waar je altijd al in hebt willen scheuren. Helaas blijven veel van deze dromen slechts goede verhalen die je in de kroeg met je vrienden deelt. Voor IJsbrand uit Nederland niet.

Heineken vond het tijd voor actie. Om mensen te laten zien dat je van je doom werkelijkheid kan maken, riepen ze wereldwijd mensen op om hun allergrootste droom met hen te delen. The Dream Island: De dromen lopen zeer uiteen: van het hebben van een eigen succesvolle rockband met top 10 notering, tot het openen van een eigen ‘Chiringuito’ strandtent aan een azuurblauw strand op Ibiza.

De beste droom werd beloond met een droomreis voor twee personen. IJsbrand, de Nederlandse winnaar, wil ooit nog eens met een zeilboot door het Caribisch gebied zeilen. Door niet alleen te dromen, maar ook te handelen, won IJsbrand een reis voor twee personen naar een schitterend tropisch eiland.

In de bovenstaande video is te zien hoe het IJsbrand – en de winnaars uit andere landen – op het eiland verder verging. Kwam IJsbrand’s droom uit?Tussendoortje: Canadese koppel maakt een enorme woonboot in de wildernis

Nowell – Mee Met Mij