in

Heftig: Vader niet tevreden met kapsel zoon, doorzeefd kapper met kogels

Een slecht kapsel is echt een drama. Ik kan zelf ook erg boos worden als een kapper het verneukt. Een man uit de Amerikaanse deelstaat Texas was LAAIEND. Hij was niet tevreden over het kapsel van zijn zoon en besloot dan maar de kapper te doorzeven met kogels.

Zijn 13-jarige zoon kwam thuis met een kapsel waar de vader niet erg van gecharmeerd was. Hij besloot met zijn zoon terug te gaan naar de kapper om deze te confronteren. De kapper bood aan om zijn kapsel gratis te herstellen. Het eindresultaat was ook niet goed dus de vader kreeg ruzie met de kapper.

De vader trok een pistool en maaide de kapper neer. De man schoot drie keer op de kapper, in het been, de arm en in de buik en ging er vandoor met zijn zoon die toen al in de auto aan het wachten is.

De politie is opzoek naar de vader op dit moment. De kapper is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn conditie is stabiel en er wordt verwacht dat hij het overleeft.Kijken: 35 asielhonden mochten hun eigen kerstcadeautje uitkiezen, dit is wat er gebeurde

Fortnite heeft “John Wick Game Mode” tijdelijk teruggebracht