in

Heftig: Puppy sterft aan hartaanval tijdens vuurwerkshow

Een puppy van maar 18 weken jong is overleden aan een hartaanval vanwege de luide geluiden veroorzaakt door vuurwerk. Hoeveel meer hartpijn wil je krijgen van het lezen van een enkele zin…. crying.

Molly, een jonge terriër, was pas 18 weken oud toen vuurwerk en luide knallen in het Wombwell en Darfield-gebied in South Yorkshire een level van dodelijke angst veroorzaakten die zou leiden tot haar vroegtijdige en tragische dood.

Een vrouw genaamd Susan Paterson deelde het verwoestende trieste nieuws in een openbare Facebook-groep genaamd “Wombwell Wise” en drong er bij mensen op aan ‘alsjeblieft aan de dieren te denken’.

Ze drong er toen bij mensen op aan om de FAB Anti random Firework-pagina te volgen en hun petitie te ondertekenen waarin werd opgeroepen tot een volledige herziening van de wetten rond vuurwerk om dieren te beschermen tegen letsel en angst.

Julie Doorne, die de petitie begon, schreef:

They don’t only suffer psychologically, but also physically as many attempt to run away from, or hide from, the bangs.

With extreme noise levels and people being able to let off fireworks any time of year, it’s difficult for those who care for animals to be able to put measures in place to protect their animals.

Daarom roept Julie op tot een dringende herziening van vuurwerkreglementen om het gebruik te beperken en onnodig dierenleed te voorkomen.

Het is weer bijna oud en nieuw en dat is voor veel dieren geen pretje. Ze worden heel erg bang van de harde vuurwerkknallen. Gelukkig is er een oplossing: een dierenhotel. Daarnaast in de onderstaande video nog een aantal tips om het welzijn van je huisdieren te waarborgen.

Voor nieuwe baasjes van honden of andere huisdieren. Lees je a.u.b. in over het geheel van je trouwe viervoeter kan echt een trauma eraan overhouden. Be safe…Helaas Pindakaas: Binnensmokkelen naar gevangenis nu ook strafbaar

Pornhub trolt 20 miljoen mensen die gefaald zijn voor “No Nut November”