in

Heftig: gewelddadige ontsnappingspoging kopstuk Mocro-maffia verijdeld

Arrestantenbewaarders hebben vanmiddag in Zutphen een brutale en uiterst gewelddadige ontsnappingspoging van een kopstuk van de Mocro-maffia verijdeld.

Volgens de eerste berichten zou een groep handlangers van de tot levenslang veroordeelde Omar L. hebben getracht de gevangenis in Zutphen binnen te dringen. Bij de mislukte poging is ook een auto in vlammen opgegaan.

Er zijn vier handlangers aangehouden op de N813 die op de vlucht waren geslagen nadat het uitbreken Omar L. is mislukt. Daarbij is een waarschuwingsschot gelost. De politie had hulp ingeroepen van de Duitse politie, de marechaussee, de Landelijke Eenheid, recherche en Dienst Speciale Interventies in de zoektocht naar de daders.

Omar L. werd vorig jaar samen met Hicham M. schuldig bevonden aan betrokkenheid bij twee liquidaties en drie pogingen tot liquidaties. Hij is met een helikopter overgebracht naar de EBI in Vught.

Omar verbleef eerder in het HVB in Krimpen, maar hij werd overgeplaatst omdat mensen hem binnen in de HVB wilden laten omleggen. Politie kreeg een tip dat er een vuurwapen naar binnen gesmokkeld zou worden waarmee hij afgeschoten zou worden in de gebedsruimte.

Bron: TelegraafLadies: in Japan is het gebruikelijk dat succesvolle vrouwen een vriendje huren voor een paar uur

Kijken: deze gasten hebben hun VW Polo gepimpt met tractorwielen