in

Heftig: dochter filmt hoe haar vader haar slaat en haar hond mishandeld

Een vader uit Florida wordt ervan beschuldigd dat hij de ogen van de hond van zijn dochter dreigde eruit te snijden en het hoofd van het 14-jarige meisje tegen een bedframe heeft geslagen. Op beelden van het incident is ook te zien dat hij het meisje een kopstoot geeft.

Damon Becnel, 47, wordt nu geconfronteerd met beschuldigingen van kindermishandeling en dierenmishandeling nadat het aangrijpende incident naar verluidt was vastgelegd op een videobewakingscamera die in de slaapkamer van het meisje was opgesteld.

In de video die is onderzocht door autoriteiten, is te zien dat de hond op het bed van de tiener zit wanneer Becnel naar verluidt een mes trekt, het op de hond richt en schreeuwt:

“I will cut this f—ing god damn dogs f—ing eyeballs out, I’ll f—ing do it,”.

Autoriteiten vermelden dat de man in de beelden, waarvan ze vermoeden dat het Becnel is, vervolgens de hond slaat, de hond bij de keel grijpt en op de grond gooit.

Terwijl de hond wordt aangevallen, pleit de 14-jarige bij haar vader om te stoppen en springt op zijn rug in een poging hem te stoppen met het misbruiken van de hond, zoals te zien is in de onderstaande beelden. Let wel, het gaat hier om schokkend beeldmateriaal.

Allison Tringas, de moeder van de tiener, vertelde aan WEAR-TV dat ze “absoluut geschokt” was nadat ze de video’s voor het eerst had gezien.

Ze vertelde aan het tv-station dat haar dochter jarenlang had geprobeerd het misbruik te melden, maar haar claims werden pas geloofd nadat ze een Nest-camera had geïnstalleerd om incidenten tussen de twee vast te leggen.

De man moet op 4 februari voorkomen. Wij houden jullie op de hoogte.Ladies: er bestaat zoiets als een “Deep Throat Spray” wat je gag reflex verbeterd

Eminem dropt uit het niets een controversiële album en maakt weer een zooitje mensen pissig