in

Heftig: Belgisch kampioen knalt eventjes 255 cm aan frikandellen weg

Credit: tripadvisor

Een half uur tijd en frikandellen van 35 centimeter per stuk. Rik Nauwelaerts schrokte er maar liefst 7 weg. Daarmee kwam hij op de eerste plaats te staan tijdens “De Romeo’s Frikandel XXL” contest.

De tweede plaats was voor Eric Francis. Hij kreeg er eentje minder weg dan Rik. En bij de vrouwen stond Famke Van Stichtele op de eerst plek. Zij wist maar liefst 84 centimeter aan frikandellen te verorberen. Knap gedaan mevrouwke!!!

Wat Rik tot een echte baas maakt is dat hij na het fluitsignaal gewoon doorging en zijn laatste frikandel gewoon netjes wegwerkte. Naar eigen zeggen vond hij het “zonde om te laten liggen”.

Rik is overigens gewoon een gezonde en fitte guy. Hij rent in zijn vrije tijd marathons. Wel heeft hij al meer dan 25 eet-wedstrijden gewonnen. Hij doet er ongeveer zes per jaar in verband met zijn marathon-lifestyle.

Alle 40 deelnemers kregen een goodybag. De winnaar kreeg een beker, medaille en een jaar lang, iedere week, een gratis ‘De Romeo’s Frikandel XXL’. Mensen met een kleine maag konden zelf ook mee helpen, want voor elke verkochte frikandel ging er een deel naar Make-A-Wish. Ondertussen zijn er drie miljoen frikandellen verkocht. Oftewel, voor veel kids gaat hun droom uitkomen. Op naar 2020!

Bron: FHMOM: Geen sprake van Hitlergroet door Den Bosch-supporter

26-jarige Buschauffeur die tegen stilstaande tram knalde was onder invloed van MDMA en GHB