in

Heerlijk: Wat dacht je van Jus met THC voor tijdens het Kerstdiner

De feestdagen komen eraan. Dat betekent dat families lekker bij elkaar gaan komen en dat kan soms voor de nodige spanningen zorgen tussen familieleden.

Het horen dus feestelijke dagen te zijn maar voor sommigen brengt dat de nodige stress met zich mee. Wees niet gevreesd. Tief gewoon wat Fast-Acting Jus met THC over het vlees wat je gaat serveren en iedereen is binnen 15 minuten zo kalm als je maar kan zijn.

“Het sausje met marihuana-extract geïnfuseerde kalkoensaus zal op het kerstmenu niet misstaan. Een knipoog naar een feestklassieker’, aldus het bedrijf zelf.

Mocht het niet langs de douane komen of wil je het risico überhaupt niet nemen? Dan kan je altijd een recept opzoeken op het net en het lekker zelf proberen te maken. You got this…

Heeft de Jus niet het nodige impact gehad en begint iedereen weer lekker druk en vervelend te doen? Maak je niet druk, ze hebben dus ook warme chocolademelk met THC in de aanbieding. Server er wat zelfgemaakte THC brownies bij en kijk maar wat er dan gebeurt….

Bron: Basemag.nuKijken: Vitaly dacht dat het “leuk” was om te gaan stierenvechten

Twitter Viral: “Zwarte Piet is een probleem, maar voor Black Friday staan ze in de rij???”