in

Heel vaag bericht over Emms en een chick gaat op dit moment viral

Wij willen bij voorbaat aangeven dat wij helemaal niet weten wat er precies aan de hand is.

Aan het commentaar onder de post te zien gaat het over Emms die zojuist ge-exposed is door een dame met captions als ‘Fuckboy season is over’ & ‘Congratulationsyouveplayedyourself’. Het is dus ook niet aan de foto te zien of het werkelijk om Emms gaat hier.

Wat ook opvallend is, is dat honderden mensen onder haar post beweren dat het om een omgebouwde gaat. Heel Facebook lag ondersteboven hierdoor vannacht.

Dat de post mega-viral gaat op dit moment is één ding wat zeker is. Zo is het namelijk bij ons terecht gekomen. De post is al 184 keer gedeeld met meer dan 1000 comments. Haar vervolg post op Facebook over het geheel is: Maar, ik heb jullie precies waar ik hebben wil. Fijne middag. ‪#‎kinglola‬ ‪#‎savage‬

Over het feit dat mensen beweren dat ze omgebouwd is het volgende:
Enige wat omgebouwd is, of moet worden, is je smoel vol met onwaarheden. Er komt namelijk teveel shit uit. Put some respek on my name, schrijft ze.

Ook voegt ze het volgende eraan toe:
‘Vrouwen’ (een vrouw die een andere vrouw de grond probeert in te trappen noem ik geen vrouw) bashen mij aan alle kanten, maar accepteren/tolereren deze onzin op dagelijkse basis. Sommigen zijn zelfs trots op hun ‘side bitch’ of ‘main bitch’ status. Triest. De manier waarop is controversieel, mee eens. Maar snappen jullie vrouwen dan niet dat jullie zulke fuckboys alleen maar meer macht geven? Pendejas.

Zelfs Baba Yaga had het één en ander eraan toe te voegen:

Check haar post op Facebook hieronder:

EmmsStel heeft sex op dak bij Vindicat in Groningen

Ismo brengt nieuwe video uit voor – MOROCASH