in

HEBBEN: Sony presenteert draagbare Air Conditioner

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Dit is echt iets wat crazy is en gewoon op tijd gemaakt wordt nu want als het volgend jaar weer wordt zo dan zit dit ding de hele dag in me borstzak of achterop me rug zoals in het onderstaand filmpje.

Weersomstandigheden lijken dramatisch te veranderen en daarom heeft techgigant Sony een futuristische oplossing bedacht voor het probleem om koel te blijven: een kleine persoonlijke airconditioner die in een borstzak past.

Sony noemt zijn persoonlijke airconditioner de “Reon Pocket” en hij wordt in het filmpje net onder de nek van een persoon in de zak van een speciaal onderhemd gedragen. Zodra het apparaat op zijn plaats zit, kan de persoon het bedienen met behulp van een smartphone-app.

Volgens Sony kan de “Reon Pocket” de lichaamstemperatuur van een persoon met 13 graden Celsius verlagen. Het kan het ook met 8 graden Celsius verhogen als je het apparaat in de wintermaanden wilt gebruiken om warm te blijven.

De “Reon Pocket” gaat ongeveer 100 a 150 euro kosten straks. Wanneer het precies verkrijgbaar is, is nog niet bekend.6-jarig meisje koopt huis van $8 Miljoen Dollar

PedoPride was gewoon aanwezig in het Vondelpark tijdens Pride Amsterdam