in

Harra van THC Recordz heeft een vraagje voor F1stman en zijn track Overal

Harra heeft een interessante maar vervelende vraag gesteld aan F1stman via Instagram en heeft hem er ook in ge-tagged.

De vraag is wat zijn nieuwe track ‘Overal’ moet voorstellen? Zoals Harra het stelt; Een super wacke cover van ‘Zina’ of een ode aan? Check zijn bericht op Instagram hieronder. RBDJAN reageert onder de video verder met ‘Lol’.

@f1rstman

Een video die is geplaatst door Harra (@harraofficial) op

THC – Zina


F1stman – Overal

Harra kan soms echt een stier zijn dus hij loopt gewoon een beetje te trollen denken wij maar wij snappen zijn punt ook wel een beetje. Als je de track ‘Zina’ van THC kent en de track ‘Overal’ van F1stman hoort leg je meteen een link. Veel mensen zullen wel ‘Dit komt met ECHT bekend voor’, hebben gehad.

F1stman heeft heel erg veel weg van Zuen die vroeger altijd de pakkende zang refreintjes leverde voor THC. Zijn stijl is bijna identiek aan die van Zuen soms. Uiteraard mooi om te zien dat je op deze manier nogsteeds hits kan scoren tegenwoordig. De muziek van THC is en blijft gewoon tijdloos.

Om Harra zijn vraag te beantwoorden zou het meer een ode aan zijn, denken wij dan, en totaal niet de intentie om te biten.Defano Holwijn stelt de Instahelden van dit moment op de proef met #WatWeetJIJ??

Volgens het broertje van F1stman moet ‘Harra?’ lekker met pensioen gaan?