in

Hardcore Gamer speelt ‘The Legend of Zelda’ geblinddoekt uit

Er zitten af en toe van die rare gasten tussen die iets bijzonders kunnen en ‘Drew Wissler’ aka ‘Runnerguy2489’ is daar eentje van.

Het heeft hem liefst 103 uur gekost om de classic game ‘The Legend of Zelda: Ocarina of Time’ geblinddoekt uit te spelen. Op 14 oktober van dit jaar keken duizenden mensen mee op zijn live stream naar de monumentale finish en zoals hij zelf aangaf: “I couldn’t stop shaking”.

Het heeft hem een aantal weken gekost om voor te bereiden op het geheel. Zijn inspiratie kwam van een blind persoon die ooit vroeg om hulp met het desbetreffende spelletje. Het uitspelen van het spelletje zonder zicht bleek een lastige taak maar voor Drew niet onmogelijk. Zo speelde hij het spelletje eerder al geblinddoekt uit maar was niet tevreden over het resultaat omdat hij niet alle optionele challenges heeft behaald en niet alle items had verzameld.

De tweede poging besloot hij dus in snippets te doen en het geheel elke woensdag via een live-stream uit te zenden. Duizenden mensen keken met hem mee sinds 2014. Hij heeft alles gehaald, alle challenges gedaan en alle items verzameld.

Check de laatste (live) stream hierboven…Dit is de man die 21 vagina’s had verstopt in zijn vriezer #PussyKiller

FakkaTV: Zo ziet een drive-in fittie met medewerker Mac eruit #LOL