in

Hardcore belofte Gibbz100 dropt video voor de track – Vrij Kom

Na een half jaar logeren in PI De Zwaag is GIBBZ100 weer vrij!

Afgelopen maand werd GIBBZ100 eindelijk vrij gelaten na een verplicht verblijf onder toezicht van het Ministerie van Justitie. De politie Amsterdam is een onderzoek naar GIBBZ100 gestart naar aanleiding van de videoclip Fuck Boi Proof, waarin iemand die op GIBBZ lijkt, een echt lijkend pistool afschiet naast de Bijlmerbajes.

Zoals jullie weten zijn wapens en drugs slechts een weerspiegeling van GIBBZ100 zijn leefomgeving, maar is hij in real life een zeer getalenteerde artiest en betrokken vader. Gelukkig is hij weer op vrije voeten en dagelijks in de studio.

De Mixtape RNS II had al in januari uit moeten komen maar is vanwege bovenstaand vertraagd. Deze tape ligt al wel klaar, maar verschijnt pas later. Gelukkig zijn de ontwikkelingen inspiratie geweest voor een nieuwe tape: ‘Op Vakantie’.

‘Tot ik vrij kom’ is de eerste track van deze nieuwe tape. De beat komt van niemand anders dan ProblemChild en de video is geschoten door Backstage Bastards. De track is nu ook verkrijgbaar op Spotify en alle andere muziekdiensten.Deze corky hier vertelt waarom hij zichzelf in zijn wang schoot

Sevn naar Anu D: mannen kijken naar vrouwen, niet naar andere mannen. dat is flikker shit.