in

Hackers hebben toegang tot miljoenen iCloud accounts en persen Apple af voor geld

capture

Hackers hebben toegang tot miljoenen iCloud accounts en persen Apple momenteel af voor een zak vol geld.

De groep noemt zichzelf de ‘Turkish Crime Family’ en eisen $75,000 in Bitcoin of Ethereum, een andere populaire crypto-currency, of $100,000 aan iTunes gift cards.

Ze beweren toegang te hebben tot 559 miljoen @icloud en @me accounts.

Ze dreigen dat ze op 7 april een massale remote whipe van iPhone toestellen gaan doen als Apple niet over de brug komt met het geld. Remote whipe betekent dat ze het toestel van een afstand helemaal leeg kunnen wissen.

De hackers hebben contact gehad met het security team van Apple en hebben bewijs geleverd dat ze toegang hebben tot verschillende accounts over de gehele wereld. Het security team heeft aangegeven dat het bedrijf niet meegaat in het ‘belonen’ van criminele activiteiten.

Jullie zijn dus gewaarschuwd! Tag iedereen die je kent met een iPhone want die zijn straks al hun video’s en foto’s misschien kwijt.

Het is nu tijd dat mensen met een iPhone even een degelijke back-up maken van hun bestanden op een externe harde schijf. Als zoiets überhaupt mogelijk is…Rihanna bekijkt eigen sex scene uit serie, wordt ongemakkelijk en gaat stuk

Amerikaanse Youtuber gaat dit keer los op Broederliefde, Frenna, Josylvio en Sevn Alias