in

Haal Drake weg uit de playlist van je vriendin gab, die man is gevaaaaaarlijk LMFAO!

Deze man he…. begin deze man te verwijderen uit de playlist van je vriendin gab want kans is groot dat ze nat tussen d’r benen wordt als ze hem in het echt ziet LMFAO!

Is er een TOPPER uit de VS die deze man nog niet heeft gehad? Het is een zware aanname om te beweren dat Jennifer Lopez een beetje Champagnepapi heeft geproefd maar bruh…. die foto zegt meer dan duizend woorden en die blik van die man is bijna duivels te noemen lol. Het begint gewoon een beetje ‘vervelend’ te worden dit SMFH!

Rihanna heeft hem ondertussen ontvolgd op Instagram maar Jenny vd Block is wel een leveltje hoor. Ze is de ULTIEME Milf!!! Diddy zou deze foto zelfs moeten voelen tot in zijn botten gewoon. Vooral omdat Drake en Diddy elkaar niet zo heel erg goed liggen en ook al is het al langer als tien jaar geleden dat Diddy en Jenny een koppel waren. The one that got away achtige feelings….

Een collab tussen Drake en Marc Anthony kunnen we dus ook van de lijst afschrappen. Petje af naar Drake! He done did it again, damnit…Zo roof je met gemak een pinautomaat leeg (video)

Dit hondje had bijna een kerstdiner verpest door het stiekem helemaal op te vreten