in

GVD: We spelen Monopoly al ons HELE leven FOUT!!!

Dikke fittie, enorme schreeuw partijen en talloze momenten van frustratie. Wie kent het niet? Vooral als je betrapt wordt met vals spelen. Geheid oorlog! En dan nog iets, het duurt altijd UREN maar dat komt doordat we het dus verkeerd spelen!

Er zijn blijkbaar een aantal dingen die we uit onze duim hebben gezogen. Zoals de hele pot krijgen als je op “Vrij Parkeren” terecht komt. Dat is namelijk niet het geval volgens de makers van het spel! Zo een onverwachtse grote geldbedrag zorgt er dus voor dat het spel onnodig langer gaat duren.

Het doel van het spel is dat alle spelers, behalve de winnaar, failliet gaan.

Het kopen van vastgoed en straten doen we dus ook op de verkeerde manier. Wat een nare openbaring dit. Wanneer we niet kunnen kopen of willen kopen, dan is de volgende speler gewoon aan de beurt. Guess what? WRONG!!! Wanneer iemand op een straat komt, moét deze straat door de bankier geveild worden. De hoogste bieder mag het kopen, beginnend bij 10 euro. Zo gaat het spel dus ineens een stuk sneller en word je gedwongen een paar tactische keuzes te maken.

@ je vrienden en familie maar waar je het spelletje regelmatig mee speelt want dit is echt iets wat iedereen MOET weten.

Er is trouwens een nieuwe monopoly bord te verkrijgen momenteel, namelijk een Rick & Morty editie.

Het spel is compleet geïnspireerd op de serie zelf. Je kan in het spel alle hoeken van het universum kopen met intergalligtisch geld. “Rick en Morty fans, verheug je! (Of moeten we zeggen Get Schwifty…!) Met deze geweldige nieuwe Rick and Morty Monopoly-set kun je een reis maken naar alle buitenaardse plaatsen die je in de show ziet – van Anatomy Park tot Needful Things; Rick’s garage voor Blips en Chitz.

Als je deze editie wilt hebben moet je eventjes googelen. XxKijken: Gruwelijk gevecht tussen Python & Luipaard gefilmd

Met deze online calculator bereken je hoe snel de Kardashians jouw maandsalaris verdienen