in

Guess what: Identiteitsbewijs gevonden in vrachtwagen aanslag Berlijn

Wederom is Europa op zoek naar een ‘terrorist’ die zijn identiteitsbewijs heeft laten liggen op locatie van de aanslag.

De NOS meldt dat de klopjacht op de dader van de aanslag op de kerstmarkt in Berlijn in volle gang is. Het tijdschrift Der Spiegel meldt op zijn website dat onderzoekers een identiteitsbewijs hebben gevonden in de cabine van de vrachtwagen waarmee de aanslag is gepleegd. Komt een beetje bekend voor dit?

De man zou Anis A. heten, geboren in 1992 in Tataouine in Tunesië. Eerder meldden Duitse media dat de dader wordt gezocht in salafistische kringen. Omroep WDR schrijft dat het spoor leidt naar de stad Kleef.

De man is vermoedelijk gewond omdat hij waarschijnlijk in een gevecht raakte met de Poolse chauffeur van wie de vrachtwagen was. De Poolse chauffeur is na de aanslag dood in de cabine van de vrachtwagen aangetroffen.

Het is natuurlijk echt opmerkelijk dat er weer een identiteitsbewijs is gevonden van een mogelijke dader. Dat kan eigenlijk maar een paar dingen betekenen en wij vragen ons af hoe jullie hier tegenover staan.

1. Het is vooropgezet en een fals flag operatie?

2. Het is gebruikelijk en tactiek voor terroristen om een ID bewijs achter te laten als bewijs aan mogelijke ‘sponsoren’ dat de klus geklaard is en het terreurpensioen kan worden overgedragen aan nabestaanden?

3. Een andere verklaring voor dit alsmaar voorkomend fenomeen.

Laat a.u.b. weten met wat commentaar.0Fux reageert op Qucee van SuperGaande en herrie schoppen bij Ismail Ilgun hele clip

Vlogger Adam Saleh uit vliegtuig gezet vanwege Arabisch praten