in

Gruwel: Vrouw hakt hoofd & penis van haar man af en voedt het aan zwerfhonden

Een Oekraïense vrouw is beschuldigd van moord nadat ze naar verluidt de penis van haar man had afgehakt en hem had onthoofd om een einde te maken aan jaren van mishandeling en huiselijk geweld.

De verdachte, alleen bekend als Maria, zou de afgehakte penis van haar man hebben gevoerd aan zwerfhonden in het dorp Obariv.

Volgens de MailOnline viel de 48-jarige Maria haar echtgenoot Oleksandr, 49, in hun slaapkamer aan nadat hij thuiskwam van nachtdienst en in slaap viel in de vroege uren van 23 augustus.

Ze wurgde hem dood met haar blote handen voordat hij zijn hoofd eraf hakte met een bijl. Daarna gebruikte ze een keukenmes om zijn geslachtsdelen af te hakken voordat het dus aan de honden werd gevoerd.

Volgens de politie zei ze dat ze ‘voortdurend leed aan fysiek en emotioneel misbruik en geen andere optie zag om een einde te maken aan haar ellende.

Nadat ze had geprobeerd het lichaam van haar man in stukken te snijden, vluchtte ze het familiehuis uit en werd opgemerkt door buurvrouw Nadezhda Opanasiuk.

Mevrouw Opanasiuk vertelde de lokale media:

“Her hands, feet and clothes were in blood. She said, ‘I am in trouble. I’ve killed my husband’.
“I did not believe her. I thought they had a quarrel and she might have hit him. I went to see if he needed medical help. When I walked into the room, I saw his mutilated body. The bed sheets were soaked with blood.
“I asked her, ‘Where’s his head?’, and she replied, ‘There, in the sack’.”

That’s a whole lotta hate right there. Iets uit je ergste nachtmerries gewoon.De Netflix-serie “Criminal” wordt wellicht je nieuwe thriller-verslaving

IT: Chapter Two vanaf vandaag in de bios