in

Groot Instagram-pagina helpt een grof gerucht over Ronnie Flex en DJ WEF de wereld in

Een instagram-account met maar liefst 240 K volgers plaatste vandaag een hele opmerkelijk post over Ronnie Flex, Famke Louise en DJ Wef.

Volgens de beheerder van dit account is DJ Wef namelijk zwanger van Ronnie Flex. Dat zou natuurlijk betekenen dat hij vader gaat worden. Wat eigenlijk toch best wel leuk nieuws zou zijn, toch? Wat er werkelijk waar is van dit verhaal is nog niet echt helemaal duidelijk.

Ze menen ook bewijs te hebben voor het geheel maar willen deze online nog niet prijsgeven. Het bericht heeft inmiddels al 10K likes en mensen reageren er best wel verrast en geschokt op. De hashtag #ronniezonderconnie hebben wij nu ook al een paar keer voorbij zien komen. De post op de pagina is dus viral aan het gaan.

Instavuur plaatste de volgende caption bij de post:
Ronnie Flex en Famke Louise vinden elkaar leuk maaaaaaar op dit moment is dj Wef zwanger van de enige echte ronnieflex. ???
We gaan nog geen bewijzen gooien. We posten dit zodat jullie later terug kunnen kijken naar deze post en weten dat wij het als eerste hebben gezegd ??

Het kan ook gewoon een troll-actie zijn om meer volgers te genereren. Ze wachten natuurlijk erop dat de media dit gaat oppakken zodat ze het account weer op privé kunnen zetten. Dit soort straat-accounts zijn over het algemeen niet erg betrouwbaar en we leven tegenwoordig verder echt in een troll-fase.

In een Instagram story van DJ WEF verscheen vandaag het volgende. Of dit er verder iets mee te maken heeft is ook niet duidelijk. Wij hebben contact opgenomen met de manager van Ronnie en we hebben een mailtje gestuurd naar DJ WEF en gevraagd of ze hier inhoudelijk op wilden reageren. Waarschijnlijk is het gewoon onzin. Maar het benadrukt dan wel hoe gemeen mensen kunnen doen om meer volgers te genereren door leugens te verspreiden.

Dit is de prachtige DJ Wef trouwens:

A post shared by wef the lone ? (@djwef) on

more t.b.a asappp ?✌?️

A post shared by wef the lone ? (@djwef) onDatum bekend van seizoen 30 van The Simpsons!!

Valar Morghulis: De nieuwe ‘Game of Thrones’ wordt dodelijkste seizoen ooit