in

Gratis internet via prepaidkaartje? Zo doe je dat!

capture

Een 17-jarige hacker genaamd Jacob Ajit zat op een dag te kloten een telefoon en simkaart en ontdekte iets interessants!

In de telefoon zat alleen een prepaid kaartje van T-Mobile maar zonder service omdat het tegoed op was. Hij merkte echter wel op dat zijn Speedtest App nog steeds werkte ondanks dat hij geen reguliere / betaalde verbinding had met het internet. Hij kon dus wel verbinding maken via de Speedtest App.

Wat deed deze slimme knaap dus. Hij maakte een ‘/speedtest’ folder aan en vulde dat met media, waar hij dus toegang tot verleend kreeg. Hij maakte een proxy server aan als gateway zodat hij vervolgens elke site kon bezoeken die hij wilde. T-Mobile beschouwt de Speedtest App en alle folders genaamd ‘/speedtest’ dus als ‘betrouwbaar’.

Taggen en delen en spammen dus!
Taggen, delen en spammen dus!

Hij lichtte T-Mobile in over zijn bevindingen maar die hebben er nog steeds niks mee gedaan LMFAO! Het klinkt allemaal een tikje ingewikkeld dus haal er iemand bij die een beetje verstand heeft van dit soort dingen en laat hem gratis internet voor je regelen G. Yes you can!Boef ontkent uitkering: Jullie maken mij zwart!

Wanhopige man opereert aan eigen penis omdat doktoren niet wilden helpen