in

Goodies: Er komt een nieuw seizoen van Love Island op Videoland!

FYI: Check ons elke dag voor het meest opmerkelijke nieuws & entertainment nieuws vanuit de hele wereld!

Het is dus een succes en wel ontvangen. Daarom hebben wij goed nieuws voor alle liefhebbers van Love Island Nederland. Er komt een nieuw seizoen en je hoeft niet eens zo heel lang te wachten.

Op zondag 7 juli hebben we dus eerst de finale van het huidige seizoen. Wie er vandaag gaat met de prijs is natuurlijk nog een raadsel maar de echte kenners hebben natuurlijk al een idee (deel deze met ons).

But all good things don’t just end. They also last a bit longer…

Na de zomer begint er een nieuw seizoen en zullen er weer Nederlandse en Vlaamse singles in de villa komen om te kijken of ze die ever lasting love kunnen vinden. En wij als Big brothers en sisters kunnen daar natuurlijk van meegenieten. Dat zijn gewoon twee seizoenen van Love Island in één jaar dus.

Dat het nieuwe seizoen exclusief op Videoland te zien is, heeft een speciale en logische reden. Peter van der Vorst zegt erover: “De relatief jonge doelgroep van ‘Love Island’ zit niet elke dag stipt om 20.30 uur voor de tv, maar is vooral online te vinden. Dat is de reden dat we het huidige seizoen zowel bij Videoland als RTL 5 aanbieden. Bij Videoland bereiken we onze fans op het moment dat zij dat willen en dat zien we terug in de goede cijfers van dit seizoen. Gezien dit succes is het een logische keuze om dit najaar een exclusieve Videoland-versie van ‘Love Island’ aan te bieden.”

En dan nog eventjes iets tussen gecorrigeerde neus en opgespoten lipjes door. Love Island UK is vanaf 29 juli te zien op Videoland. Jullie worden dus lekker bezig gehouden op deze manier!FEEST: Ze gaan ongewenst gebeld worden door Telemarketeers verbieden, werd gvd tijd!

New Music Friday: Het beste van wat er is uitgekomen voor je playlists 5/7/19