in

Gökhan Saki weg bij Glory, heeft getekend bij UFC

Gökhan Saki is overgestapt van Glory naar UFC.

Hij heeft gedag gezegd tegen kickboksen en is begonnen met Mixed Martial Arts (MMA). Vanochtend in Start, de ochtendprogramma van FunX, heeft Gökhan Saki aangekondigd dat hij afscheid heeft genomen van zijn voormalige vechtorganisatie. “Ze hebben de liefde van mijn leven uit mijn handen gepakt. En daar ben ik gewoon klaar mee.” verteld Gökhan tegen Fernando.

Gökhan is boos over hoe Glory is omgegaan met zijn uitdaging richting Rico Verhoeven. Volgens Gökhan Saki zou Rico’s management niet willen reageren op de uitdaging omdat een verlies negatieve gevolgen zou kunnen hebben voor toekomstige contractbesprekingen van Rico.

“Ik begrijp tactisch gezien de beslissing van het management van Rico Verhoeven om nog niet in te gaan op mijn uitdaging, maar ik vind dat ze er eerlijk over hadden moeten zijn. Daarom heb ik besloten over te stappen op een serieuze organisatie.”

MMA is een andere tak van vechtsport waarin Gökhan Saki weinig ervaring in heeft, toch heeft hij er veel vertrouwen in. Het is nog niet bekend wanneer de eerste wedstrijd van lichtzwaargewichht zal plaatsvinden maar volgens Gökhan zal het binnenkort bekend worden. Zijn comeback zou kunnen zijn op 2 september tijdens de UFC Fight Night in Rotterdam

Beluister het volledige gesprek tussen Gökhan Saki en Fernando via deze link.



Lil Kleine heeft zijn album ‘Alleen’ gedropt

Justin Bieber is dronken, kent lyrics van ‘Despacito’ niet (beelden)