in

Gökhan Saki: Rico, Je bent een oplichter en een dubbelhartig type!!!

capture

Gökhan Saki baalt blijkbaar enorm dat hij steeds wordt gepasseerd door Rico en heeft flink uitgehaald naar hem.

Gökhan Saki lijkt er al maanden klaar voor te zijn en dat lijkt ons ook een hele zware opgave om week na week te trainen alsof je de week daarop in de ring moet staan voor een profpartij. Het sloopt je op ten duur. Wij weten niet of Gökhan Saki wedstrijd klaar is maar mocht dat het geval zijn snappen wij zijn frustratie wel.

“Hallo Rico – Ik ga geen uitdaging uit de weg – Verhoeven”, “Je bent een oplichter en tegen mij verlies je zeker je ‘belt’. Hou er eens mee op te leunen op andere mensen en begin met knokken voor Glory, dubbelhartig type.”

Het zit Gökhan Saki helemaal niet lekker dat er nu gesproken wordt over een gevecht tussen Rico en Remy.

Saki: “Je bent al maaaaaaaanden stil, nadat ik je uitgedaagd heb. En wanneer de Badr-match er waarschijnlijk niet gaat komen, begin jij te praten over Remy Bonjasky?! Jij hebt altijd anderen nodig om naam en faam voor jezelf te bouwen. En je hebt hun fanbase nodig om een stadion te vullen. Waarom ben je zo bang om andere Glory-uitdagers te bevechten? Nou, omdat je in je uppie niet genoeg kaartjes zult verkopen!” Saki daagde Verhoeven in december uit tot een partij.

Nu maar eerst die re-match tegen Badr Hari he jongens?

Bron: Show.nlRemy Bonjasky gaat de uitdaging van Rico Verhoeven aan!

App betaald tientje aan mensen die snitchen op fout geparkeerde auto’s