in

Glazenwasser die foto’s van Akwasi’s huis lekte, is op non-actief gezet

De glazenwasser die de foto’s van Akwasi’s nieuwe huis deelde op Facebook, is door het schoonmaakbedrijf waar hij werkzaam is, op non-actief gezet.

De man postte: “Meneertje Akwasi heeft het zo slecht in Nederland. Jullie zouden medelijden moeten hebben met hem. Maar wel een huisje van 500.000 euro kopen die ik vandaag moet opleveren.” Het internet barstte los op de post. Vooral nare, negatieve reacties volgde op de post.

Lees ook: iemand heeft de nieuwe koopwoning van Akwasi exposed op Facebook

Akwasi liet op social media weten dat hij zich niet meer veilig voelde in zijn eigen huis, dankzij alle nare reacties die de post heeft opgewekt. “Dit mag niet en dit hoort niet,” deelde hij op zijn social media kanalen. “Ik zou me veilig moeten voelen in mijn eigen huis maar het pijnigt me om te zien hoe dit nu onmogelijk voor me wordt gemaakt.”

De directeur van het bedrijf laat desgewenst weten dat ze bezig zijn met de kwestie:

“Dit gaat echt te ver. We hebben gisteren per direct deze werknemer op non-actief gezet. Wij distantiëren ons als bedrijf van de uitspraken die deze werknemer privé doet.”

Het bedrijf laat via Facebook weten dat hun medewerker een excuusbrief heeft verstuurd aan Akwasi.50 Cent dropt trailer voor Spin-Off serie Power Book II: Ghost

MythBusters host Grant Imahara overleden op 49-jarige leeftijd