in

Gisteren heeft Nederlands eerste Peaky Blinders-bar haar deuren geopend

In Den-Haag beginnen ze het weekend met goed nieuws. Waarom? Een Ierse pub zag dit weekend haar eerste daglicht. Het fantastische aan deze Irish pub is dat hij een Engels randje heeft, want zoals de naam al zegt staat ‘Shelby Public House‘ in het teken van de Peaky Blinders. Zet je beste cap op en drink die scotch als een echte gentleman.

De pub bestaat uit twee delen. In het ene deel ga je lekker los met b.v. cocktails, Guinness en whisky. Aan de andere kant van deze pub kan je jezelf lekker verwennen met Pork Ribs en Fish & Chips.

Aan de vegetariërs is er ook gedacht want er is in samenwerking met de Vegetarische slager een vegetarische menu samengesteld door Top Chef Paul Bom. Je kan dus lekker je tanden laten zinken in een geheel plantaardige Tika Massala Pie met een indiaanse smaak en vegetarische kipstukjes.

Het enige nadeel is wel dat je je vuurwapen bij de entree moet achterlaten als je in fully Peaky Blinders gear komt aanzetten. Scheermesje mag gewoon aan je hoofddeksel blijven hangen. Dat moet geen probleem zijn tenzij je van plan bent om ermee uit te gaan halen natuurlijk.

Vanaf zaterdag 16 november is de bar officieel geopend. Met een locatie gelegen in de Papestraat 30. Ligt het lekker centraal in de stad achter de duinen. Let’s Fookin go!

Bron: FHMLadies: Wimper Luizen komen steeds vaker voor bij Eyelash Extensions, waarschuwen artsen

Mannen: Onderzoek wijst uit dat een Porsche de ultieme Chick Magnet is