in

Gister overleed een 21-jarige Nederlandse dame door het nemen van een verkeerde XTC-Pil

Een 21-jarige dame genaamd Zena, moeder van een 2-jarig jongetje, overleed gister aan het nemen van een verkeerde Xtc-Pil.

Met een Facebook post probeert Ronald, de oom van Zena, aandacht te vragen van XTC-gebruikers maar vooral van de overheid. Zijn nichtje Zena overleed namelijk aan een versneden druk pil.

“Hoewel ik mij niet zal vergrijpen aan dit soort pillen, begrijp ik de behoefte, maar begrijp niet dat wij deze handel niet legaliseren en netjes produceren, zodat het bij plezier blijft en niet eindigt in zn onvoorstelbaar drama.”

Zena nam de pil met de vader van haar 2-jarige zoontje. Haar vriend overleefde het wel.

“Toen haar vriend bijkwam realiseerde hij zich daarom niet direct dat het mis was met Zena, hij dacht dat ze nog wel bij zou komen, maar dat gebeurde niet.”

Toen hij het later wel doorhad werd Zena uiteindelijk naar het ziekenhuis gebracht waar ze hersendood werd verklaard.

Het Facebook bericht is nu al meer dan 4600 keer gedeeld. Het is belangrijk dat als je XTC wilt gebruiken je altijd je pillen eerst laat testen. Voor meer informatie daarover klik je op deze link.

Wij wensen de familie verder heel veel sterkte toe. Zena is veel te jong overleden aan iets waar jongvolwassen van haar leeftijd veelvuldig gebruik van maken. Wij roepen onze lezers ook op om extra voorzichtig te zijn met alle festivals en feesten deze zomer!Spotify hitlijst: Week 21 t.e.m. maandag 25 mei – 2018

Nicki Minaj geeft toe aan fan dat ze met Eminem aan het daten is