in

Gin tonics blijken een perfecte medicijn tegen hooikoorts te zijn

Mensen met hooikoorts zijn double fucked deze dagen als het aan de regering ligt. Met je nies en snotter symptomen moet je dus binnen blijven zitten van Rutte want dat is moeilijk te onderscheiden van het coronavirus.

We hebben vandaag iets leuks voor mensen met hooikoorts want het is niet een en al kut nieuws voor jullie. Je kan pilletjes tegen hooikoorts nemen maar er is dus nog iets beters: Gin tonics!

Het schijnt dus zo te zijn dat doorzichtige alcohol zoals gin en vodka weinig histamine en sulfieten bevatten, ze verergeren de symptomen dus niet. Daarnaast bevat gin dus ook kinine en dat is een goedje die de symptomen van koorts en ook bijvoorbeeld malaria onderdrukt. Top voor deze coronadagen dus ….

via GIPHY

Andere dranken zoals bier en wijn zijn niet goed voor mensen met hooikoorts. Deze ‘donkere’ dranken verergeren de symptomen alleen meer omdat daar histamine en sulfieten inzitten.

Dus je weet wat je moet inschenken als je in de tuin of op je balkon zit straks. Lekker los met die gin tonics of vodka! Proost alvast….In Brabant zijn er weer twee zendmasten in de fik gestoken

Beste oudjes & bejaarden van Nederland, heel even het volgende…