in

Gierige Gasten maken gratis nieuwe track samen met Boef, Bizzey, Adje, Hef & Supergaande

De Gierige Gasten hebben een gratis single gemaakt met Boef, Bizzey, Adje, Hef & Supergaande. Zonder dat de rappers er eigenlijk iets vanaf wisten. Als dit maar goed gaat…

Ze begonnen met het aankondigen van hun track door in te breken bij een live uitzending van RTL Boulevard. In de video was te zien hoe ze met een hoogwerker midden op het Leidseplein een spandoek hingen voor het raam van de studio. Niels was live in de uitzending te zien en de video ging viral, ze kregen 450 duizend views.

In de tweede video is te zien hoe ze de track daadwerkelijk gingen maken. Ze legden een aantal rappers dilemma’s voor, de rappers gaven antwoord door de zin te herhalen en zo kwamen ze aan hun quotes.

Toen alle quotes verzameld waren gingen ze naar producer Hato, die maakte er een nummer van.

Vandaag kwam hun nieuwe track ‘Fuck die Bitches’ uit. In de clip zie je de Gierige Gasten money in de lucht gooien op hun eigen track. Of nou ja.. eigen track? Ze hebben natuurlijk het idee bedacht maar wat hebben ze er nou eigenlijk zelf aan gedaan?Het is weer vrijdag dus we hebben weer een hele dikke lijst met nieuw muziek voor jullie (week 16-2018)

Dead Pool 2: FINAL TRAILER!!!