in

Ghislaine Maxwell zal “grote namen” noemen om zichzelf te redden

Credit: YouTube/ CBS News

Ghislaine Maxwell zou veel ‘grote namen’ kunnen noemen tijdens haar zaak die verwikkeld waren in de misdaden van Jeffrey Epstein. Maxwell werd zelf vorige week gearresteerd.

Krachtige vrienden van de overleden zakenman, die zelfmoord pleegde in afwachting van zijn proces wegens beschuldiging van sekshandel, zouden ‘extreem bezorgd kunnen zijn’ nu Maxwell tegen de lamp is aangelopen. We verwachten de ene schandaal na de andere de komende maanden.

De 58-jarige werd vorige week in New Hampshire gearresteerd na beschuldigingen van veel van de slachtoffers van Epstein, die beweerden dat ze hen had gerekruteerd voor zijn mensenhandel activiteiten.

Nu beweert Steven Hoffenberg – die 18 jaar in de gevangenis heeft gezeten voor een Ponzi scheme waarvan hij beweerde dat Epstein er deel van uitmaakte – dat Maxwell ‘een aantal grote namen gaat noemen’ die betrokken waren bij de misdaden van Epstein en daarvan profiteerden.

Lekker… Allemaal aan de hoogste boom! Ratten…

“She’s going to be naming some big names, not only in terms of those who abused underage girls at Epstein’s parties, but also those who made financial agreements with Epstein or benefited from his generosity, including flying on his plane and staying at his homes,” vertelt Hoffenberg aan Page Six.

Hij gaf toe dat het een schok was om te zien dat Maxwell werd gearresteerd vanwege beschuldigingen van grooming, omdat ze “dacht dat ze onaantastbaar was“.

De voormalige vriendin van Epstein dacht dat ze zou worden beschermd ‘door de inlichtingengemeenschappen die zij en Jeffrey met informatie hielpen: de Israëlische inlichtingendiensten en Les Wexner, die miljoenen aan Israël heeft gegeven; door prins Andrew, president Clinton en zelfs door president Trump, die bekend stond als een bekende van haar en Epstein ‘.

Een andere medewerker, Laura Goldman, denkt echter dat Maxwell eerder geneigd zal zijn om prins Andrew te beschermen en open te staan om anderen te snitchen.

Andrew helped launch Ghislaine into the New York social scene when she was nothing after the death of her father. She always saw him as a real friend.

Sinds de arrestatie van Epstein vorig jaar hebben Prins Andrew en Trump alle betrokkenheid bij de vermeende seksfeesten met minderjarigen van de zakenman ontkend, te midden van directe beschuldigingen van vrouwen die beweren door Epstein te zijn verhandeld.

Ondertussen heeft Clinton ontkend dat hij een affaire had met Maxwell, maar hij gaf wel toe dat hij met het privévliegtuig van Epstein, de Lolita Express, rondreisde.

Hoffenberg zei dat, gezien de luxueuze levensstandaard die Maxwell gewend is, ‘ze de gevangenis niet aankan’ en ze mensen onmiddellijk zal snitchen om er onderuit te komen.

Maxwell heeft nu zes aanklachten aan haar dure jurkjes hangen, waaronder het vervoeren van een minderjarige met de intentie om deel te nemen aan criminele seksuele activiteiten, en samenzwering om minderjarigen te verleiden tot het plegen van illegale seksuele handelingen, evenals meineed wegens false uitspraken die ze deed over de vermeende Epstein mensenhandel zaak tijdens een depositie in 2016.

Vijf van de zes aanklachten tegen Maxwell kunnen elk een gevangenisstraf van vijf jaar opleveren, terwijl de zesde – een aanklacht wegens het vervoeren van een minderjarige met het doel criminele seksuele activiteiten te bedrijven – wordt bestraft met maximaal 10 jaar gevangenisstraf.

Doei he…Fadim Kurt slaat terug op social media na opmerking over haar borsten

Kijken: bestuurder van Mercedes SLS AMG Roadster draait donuts op lege Albert Cuyp