in

Ghislaine Maxwell heeft kopieën van ALLE sekstapes

Ze sleurt iedereen mee wanneer zij ten onder gaat

Credit: @YouTube

Meer nieuws over Ghislaine Maxwell. Het schijnt dat zij kopieën heeft van alle sekstapes van Epstein. Mocht ze ten onder gaan, neemt ze iedereen in het proces met zich mee naar de bodem.

Ghislaine Maxwell werd vorige donderdag gearresteerd op haar onderduikadres in de Britse stad Bradford. Ze wordt er onder meer van beschuldigd minderjarige meisjes geronseld te hebben voor de topbankier. Tijdens de inval bij Epstein zijn er duizenden pikante foto’s en beelden van (minderjarige) meisjes gevonden. Hij filmde ook de rijke gasten die bij hem op bezoek kwamen, zodat hij macht over hen zou kunnen blijven uitoefenen. Het blijkt dat Maxwell deze beelden gekopieerd heeft om haar eigen hachje te redden.

Een kennis van Maxwell verklaart:

“Ghislaine is altijd bijzonder sluw geweest. Natuurlijk heeft ze zichzelf ingedekt”, weet de vriend. “Als het gerecht bereid is om een deal te maken, kan die omvangrijke videocollectie haar misschien uit de gevangenis houden. Wees maar zeker dat bij sommigen het angstzweet nu uitgebroken is. Als Ghislaine ten onder gaat, zal ze iedereen met zich meesleuren.”

Het gevolg daarvan is dat enkele machtige mensen zullen het nu heet onder de voeten krijgen. In het proces doken onder meer de namen van prins Andrew en ex-president Bill Clinton op.Kijken: met zo’n temperament moet je dus gewoon NIET gamen

Kijken: Karen heeft hondsdolheid en valt deur van kroeg aan