in

Getuigen vertellen over afgehakt hoofd in Amsterdam

Zie in het bovenstaande filmpje enkele getuigen die vertellen over het afgehakte hoofd van de 23-jarige Amsterdammer Nabil Amzieb.

Het is voor de Nederlandse politie iets volkomen nieuws. ‘Dit hebben wij nog niet eerder meegemaakt zoiets’. De onderwereldoorlog in Amsterdam heeft zojuist een dieptepunt bereikt. Er zijn beelden van het afgehakte hoofd in omloop maar wij kunnen dit uit ‘respect en medeleven voor de nabestaanden’ niet publiceren op ons platvorm.

Over de aanleiding voor de moord op de 23-jarige Amsterdammer is nog niks officieel bekend. De politie stelt dringend te willen spreken met getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de autobrand in de nacht van maandag op dinsdag in Zuidoost.

Ons lijkt het echter vrij duidelijk. Een afgehakt hoofd die neergelegd word voor de deur van een shisha lounge aan de Amstelveenseweg lijkt op een waarschuwing en doodsbedreiging aan het adres van anderen die deze lounge bezoeken. De shisha lounge is ook per direct gesloten op last van de Burgemeester van Amsterdam.Dicecream dropt een KEIHARDE video voor – Echt Zo

Nederlandse vrouw vertelt hoe THC en CBD haar hebben geholpen met genezen van Hodgkin