in

Gesponsord: Vredestein – #ROCKTHEROAD

De bekende DJ Hardwell is een samenwerking aangegaan met de ‘sexy’ autocoureur Carmen Jordá voor #ROCKTHEROAD.

#ROCKTHEROAD is de grootste online campagne in de geschiedenis van Vredestein en dient ter ondersteuning van het winterbandenseizoen.

Volgens Vredestein behoort muziek bij de essentie van een ultieme rijervaring en wij zijn het daar helemaal mee eens! Ze hebben samen met Hardwell een DIKKE track gemaakt om deze stelling bij te staan. Check de track hieronder en pomp’m door je speakers als je straks op de snelweg bent!

Alle producers opgelet! Je kan namelijk zelf een remix maken van de track en de beste tracks worden gedeeld door Vredestein via hun social media kanalen! Check de website van Vredestein voor meer informatie over het geheel!

Waarom winterbanden?
Winter en echt winters weer, sneeuw! De een vindt het geweldig om te zien, de ander verheugt zich al op het bouwen van de eerste sneeuwman, maar weer een ander staat meer stil bij de gevolgen ervan voor het verkeer. Vaak doen er zich, zeker bij de eerste sneeuw, dan ook heel wat slippartijen en aanrijdingen voor. Door te kiezen voor winterbanden heb je in ieder geval zelf veel meer grip op de weg.

1

Dus zonder dollen nu, be safe en check de website van Vredestein voor winterbanden!

‘Dit artikel wordt gesponsord door Vredestein, maar betreft onze eigen mening.’Eye Candy: Soms kan je niet wachten op maandag vanwege dit..

3 zussen krijgen $174000 aan spullen cadeau via social media, check hoe!