in

Gesponsord: Bavaria presenteert – Café de Kroeg

Bildschirmfoto 2015-06-15 um 12.00.59

Het wordt steeds vaker super mooi weer en daar horen soms momenten bij dat je een biertje wil drinken zonder per direct kachel te zijn!

Woon je in Den Bosch of ben je daar een keertje in de buurt dan moet je zeker een keertje langs Café Reinders omdat de Lieshoutse bierbrouwer ‘Bavaria‘ haar eigen virtuele Café de Kroeg opende op deze locatie.

Niet alleen daarom hoor, ook omdat de kroeg, die gerund wordt door Jasper en barvrouw Eline, een plek is waar iedereen zich thuis voelt en waar gezelligheid, plezier en een goed glas bier de boventoon voeren.
Voor een verfrissend biertje en een gezellige tijd is dit ‘The place to be’ in Den Bosch. Bekijk het bovenstaande filmpje om een indicatie te krijgen van deze locatie!

Ga gezellig langs bij de kroeg en pik daar een flesje Radler 0.0% Apple of een Radler 0.0% Lemon mee op het terras!

Bavaria presenteert Radler 0.0% Apple en Radler 0.0% Lemon
Radler 0.0% Apple en Radler 0.0% Lemon zijn verfrissende biervarianten van Bavaria zonder alcohol. Echte zomerse dorstlessers dus, die gebrouwen worden van zuiver mineraalwater uit eigen bron! Ze passen zelfs bij een bewuste leefstijl die door velen wordt gehanteerd op dit moment want je krijgt maar 25 tot 35 kcal binnen per flesje!

Dit artikel wordt gesponsord door Bavaria, maar betreft onze eigen mening.Biggie maakte ooit een diss track tegen een Wu-Tang member maar die krijgen we nooit te horen

Noah Jordan – Mr. China (Prod. by Sync Preach)