in

Gerucht: Volkert van der Graaf koopt woonboerderij van 650.000 euro

Hoe kan dat?

Er gaan geruchten rond op twitter, geenstijl.nl en lokale kranten dat milieuactivist en tevens moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, een boerderij heeft gekocht van bijna 650.000 euro in de buurt van Borculo. Maar hoe kan dat eigenlijk?

Laten we dit eens kritisch bekijken:
De moordenaar van Fortuyn zat negen jaar vast en is sinds kort weer vrij. De beste man koopt een huis van bijna 650.000 euro, maar werklozen krijgen GEEN hypotheek. Hoe doe je zoiets met een strafblad en een uitkering? Sommige mensen geloven in de theorie dat hij zwijggeld gehad heeft of een premie betaald heeft gekregen om de moord te plegen op Pim Fortuyn.

Vorig jaar mei stapte Volkert Van der Graaf naar de civiele rechter om onder zijn fysieke meldplicht uit te komen. Waarom? Hij wilde emigreren naar het buitenland. Hoewel de rechter in zijn uiteindelijke vonnis niet sprak over de emigratie als factor, ging de fysieke meldplicht wel van tafel.

Hij flikte het dus om onder de meldplicht uit te komen, maar woonde daarna ‘gewoon’ in Apeldoorn. Nu maakt hij de overstap naar Borculo (spoiler: dit is NIET in het buitenland). Op dit moment staan er 22 woningen te koop in Borculo. Of dit te maken heeft met de komst van Volkert, is uiteraard niet bekend. Wél zou het enigszins logisch zijn.Starbucks medewerker schrijft “ISIS” op koffiebeker van jonge moslima

Kijken: je hebt veel verschillende Karen’s maar dit is wel echt de eindbaas