in

Gerucht: Emms broederliefde zit vast voor bedreigen en slaan meisje??

Wij kregen vandaag een aantal HELE rare mailtjes over Emms van een anonieme partij.

Daarin werd vermeld dat Emms van Broederliefde op dit moment vastzit voor het bedreigen en het slaan van een meisje. Ook zou er een vuurwapen in het spel zijn geweest. Verder staat er in dat mailtje dat hij naar ‘West’ is gegaan samen met een vriend en zouden dit meisje daar bedreigd en geslagen hebben.

Wie dit meisje is en waarom ze dit zouden hebben gedaan is vooralsnog een raadsel want wij hebben daar helaas verder geen antwoord op gekregen.

Geruchten zijn geruchten maar het is een feit dat Broederliefde vandaag de MTV EMA voor Best Dutch Act heeft gewonnen (gefeliciteerd!) en op alle persfoto’s is Emms nergens te bekennen. Hij zou dit namelijk voor geen goud willen missen! Feit is ook dat Emms het gezicht is van Broederliefde en heeft vandaag ook helemaal niks gepost op social media.

Hij heeft ook niks gepost over het winnen van de EMA, en dat is nog het frappantste van het geheel. Dat zou namelijk iets zijn waar je graag mee te koop loopt. Hoe druk je ook bent of waar je ook op dit moment mee bezig bent, tenzij het je natuurlijk ‘onmogelijk’ wordt gemaakt. Het was voor ons dus even afwachten of hij zou verschijnen voor de EMA’s maar dit is dus niet het geval geweest.

mtv-ema-broederliefde-3

Dat hij spoorloos verdwenen is vandaag is één ding wat zeker is. Dat hij vast zit voor deze voorval is nog steeds een gerucht dus hou ons er niet op vast. Maar een verklaring voor zijn afwezigheid heeft verder niemand voor ons.

mtv-ema-broederliefde-2

Wij zijn nogsteeds bezig met een onderzoek maar niemand schijnt er iets over te weten verder. Als mensen een verklaring hebben voor de afwezigheid van Emms vandaag bij de EMA’s kunnen zij een mailtje sturen naar info@fakka.nl

Hopelijk zijn deze geruchten niet waar en is Emms gewoon ff op vakantie ouwe! Wij houden jullie verder op de hoogte van mogelijke ontwikkelingen.

Beeldcredit: VIMNDeze gast steelt Politie auto en deelt achtervolging live op Facebook

Eerste blik op Emma Watson & Dan Stevens in Beauty and the Beast!