in

Gerard Joling zegt: ‘Dit land wordt overgenomen door buitenlanders’

Gerard Joling deed een paar opmerkelijke uitspraken in de nieuwste editie van Playboy. Er werden gevraagd naar politiek standpunten en daar heeft Joling een aantal extreme invalshoeken over.

Gerard Joling is verder fan van Thierry Baudet en verklaarde het volgende over de politicus. “Al moet hij niet van die rare legeroutfits gaan dragen zoals laatst in de Tweede Kamer, want dan knap ik af”, zegt hij in het blad. “Voor de rest is het slecht gesteld met de politiek”

Verder geeft Joling de schuld aan links omdat hij van mening is dat Nederland wordt overgenomen door buitenlanders.

“Ik vind het zo verschrikkelijk dat dit hier allemaal gewoon kan. Het land wordt overgenomen door de buitenlanders en we zijn gewoon te laat. We kunnen niet meer terug. En dat is allemaal de schuld van links.”

De politie moet volgens Joling meer bevoegdheden krijgen. Er moeten ook hogere straffen worden uitgedeeld:
“Niet alleen met pepperspray, maar ook met het gebruik van knuppel en geweer. Je denkt toch niet dat je bij de Guardia Civil in Spanje iemand uit kan lachen of in zijn gezicht kan kwatten zonder dat er iets gebeurt? Dan slaan ze je met zes knuppels in elkaar. Hier mag dat weer niet. Wat is dat voor een beleid in Nederland?”

Over criminelen en criminaliteit verklaarde Joling het volgende:
“We krijgen steeds meer inbraken, steeds meer overvallen, en het maakt dat tuig ook niet uit, want ze denken: als ik word opgepakt dan kom ik toch in een soort hotel terecht waar ik zelf mag kiezen wat ik eet en waar ik alleen op een kamer kom te zitten.”

Vijf jaar gelden probeerden inbrekers bij hem in te breken toen hij lag te slapen:
“Ik heb de beelden van die poging tot roofoverval opgestuurd, en ook die van de buren, maar de politie heeft er niets mee gedaan. Zij noemden het een poging tot inbraak. Ammehoela.”
“Ik heb nu een nieuw huis en ben vergeven van de camera’s. Ik heb nu ook mijn eigen dingen in huis. En ik zal niet zeggen of dat nu een geweer is of iets anders, maar ik ben bang geworden en denk: hier heb ik geen zin meer in.”

Rapper U-Niq reageerde op het geheel op zijn Facebook pagina:

Bron: PlayboyVideo: Flow de Wolf – Drugline ft. Woenzelaar & Moeman (prod. Esko)

TMZ: Blac Chyna niks waard zonder de Kardashians