in

Geluksvogel wint voor de tweede keer loterij-jackpot van $ 4 miljoen

Voor de meesten van ons is het winnen van de loterij een once-in-a-lifetime droom. Het is iets waar we het met onze vrienden over hebben, maar nooit iets waarvan we echt geloven dat het ons zal overkomen.

Je kan je de schok voorstellen die een man uit Michigan kreeg toen hij zich realiseerde dat hij de jackpot van $ 4 miljoen niet één maar twee keer had gewonnen – en dat alles in slechts drie jaar tijd.

Mark Clark, uit South Rockwood, lijkt de gelukkigste man ter wereld te zijn nadat hij twee keer dezelfde prijs had gewonnen op een instant-game in de Michigan Lottery, eerst in 2017 tijdens het spelen van de instant-game van de Lottery Millionaire’s Club en deze maand opnieuw met een totale uitbetaling van $ 150.000.000.

Zijn lucky streak begon drie jaar geleden toen hij brandstof leverde aan een tankstation in Hudson, Michigan. Terwijl hij daar was, kocht de 50-jarige een loterijticket en begon te krassen.

Op het kaartje stond dat hij het naar de receptionist moest brengen, en dat deed hij. Kassa was het resultaat BIG TIME….

via GIPHY

Na eerst met de eigenaar van de winkel te hebben gevierd, bracht Clark zijn vrachtwagen weer terug naar het werk voordat hij naar het huis van zijn ouders ging om het goede nieuws te vertellen. Kort daarna stopte hij met werken en sindsdien heeft hij ‘veel tijd besteed aan vissen’.

Fast forward naar vorige week, toen Clark opnieuw een loterijticket kocht en er opnieuw achter kwam dat hij de enorme prijs had gewonnen. Deze keer krabde hij het kaartje in de winkel af met een munt die zijn vader hem ongeveer 10 jaar geleden gaf.

“We lost him about a year ago after some health struggles, and I can’t help but think maybe that lucky coin helped me win this,” verklaarde hij aan Michigan Lottery.

Hij vertelt verder:

“You don’t think you’ll win millions once, and you definitely never think it would happen twice. It’s hard to put into words exactly what I am feeling. I’ve had a lot of ups and a lot of downs in my life, but everything is pretty amazing right now”.

Beide keren koos Clark ervoor om zijn prijs te accepteren als een eenmalige afkoopsom van ongeveer $ 2,5 miljoen in plaats van lijfrente-betalingen te ontvangen voor het volledige bedrag.

Dus wat is hij van plan nu hij twee keer miljonair is geworden? Clark is van plan terug te gaan naar zijn oude leven en te genieten van zijn pensioen en “vissen”:

“My dad and I always used to fish together and have great memories of that, so this will help me keep fishing and enjoying time with my son and family.”

Niet geschoten is dus altijd mis want als je niet een gokje waagt in het leven soms, ga je niet zo heel erg ver komen ermee.Simpsons stoppen met witte stemmen bij gekleurde karakters

Mia Khalifa-fans starten een petitie om haar pornovideo’s van internet te laten verwijderen