in

Gelekte foto’s van een PS4 ‘slim’ doen nu rondjes op het net maar zijn ze fake?

Nadat Sony een ‘Playstation Meeting’ heeft aangekondigd die plaats zal vinden op 7 september 2016 zijn er natuurlijk meerdere geruchten de wereld in geholpen.

Dat kan een aantal dingen betekenen en één gerucht is dat PS4 aankomt zetten met twee nieuwe consoles namelijk de PS4 Slim en de PS4 Neo. Het is eigenlijk best wel logisch want de feestdagen staan weer voor de deur en daar moet natuurlijk zwaar op gekapitaliseerd worden door Sony.

The Wall Street Journal heeft het geheel een beetje gevestigd maar waar deze foto’s vandaan komen is echt dubieus te noemen. Deze gast is naar eigen zeggen aan een PS4 slim gekomen via Gumtree. Dat is een Engelse / Australische marktplaats website en die shit slaat werkelijk nergens op. Als je er eentje heb weten te bemachtigen of je hebt er eentje cadeau gekregen ga je die niet verkopen op Marktplaats?

Als dit een nep console is, dan is hij wel erg goed gemaakt. Als je een slim versie verwacht van de PS4 dan past dit helemaal in het plaatje. Check de foto’s hieronder.

550a919257ba0231bde4daa6c17936c7

9336ea9957bad2ba2e531d70c23c9f56Drake hoorde dat Meek Mill voor de deur stond en vluchtte voor zijn leven

Twitter werd even helemaal lijp omdat er gedacht werd dat ze het piemeltje van McGregor hadden gezien