in

Gefeliciteerd: Rico HEEFT gewonnen maar wilde niet op deze manier winnen

bf44ae51337f9f6ab18240329ec09f20-1476975643

Van harte gefeliciteerd Rico Verhoeven en naar eigen zeggen -niet de manier waarop hij wilde winnen.

Rico Verhoeven heeft gewonnen met een TKO omdat Badr Hari zijn arm blesseerde. Het is aan de ene kant een teleurstelling en aan de andere kant ook weer niet. Iedereen die het gevecht heeft gevolgd heeft gezien dat Badr de eerste ronde in de pocket had en bij wie het eerst bloed vloeide.

Rico kwam veel te nerveus over en wist eigenlijk helemaal geen vorm of houding aan te nemen vanaf de eerste seconde. Badr Hari was aan de andere kant kalm, calculerend en plaatste jab na jab op de neus van Rico Verhoeven. Er zat na een paar beuken ook een flinke snee bovenop de neus van Rico.

De speech van de mannen heeft het geheel weer een beetje goed gemaakt. Dit gevecht gaat nog een keer plaatsvinden volgend jaar en dan zal het een heel ander verhaal kunnen zijn.

Het is namelijk een feit dat Rico Verhoeven nu werkelijk in de ring heeft gestaan tegen Badr Hari en nu weet waar hij tegenover staat. Hier gaat hij natuurlijk harder voor trainen.

Alle Rico fans zullen wel over hun toeren zijn maar jullie moeten wel redelijk blijven en toegeven aan wat jullie hebben gezien in die eerste ronde. Er was een klasse verschil te zien. Het verschil tussen beide heren was vanaf de eerste seconde enorm.

Erg jammer dat het zo heeft moeten eindigen. Erg jammer van de fans die de ring bestormden dat was echt geen stijl. Heel jammer van dat gevecht in de publiek. Al met al eigenlijk best wel een dramatische avond voor beide partijen.Hoe kan ik Badr Hari vs Rico Verhoeven kijken zonder Ziggo vanavond? Check hier de mogelijkheden!

Jammer: Massale vechtpartij na gevecht Badr en Rico (beelden)