in

Geert Wilders opent de aanval op Akwasi om uitspraken tijdens speech op de Dam

Geert Wilders vindt dat Akwasi oproept tot geweld tijdens zijn speech op de Dam tijdens het mega protest tegen politiegeweld.

Akwasi deed uitspraken zoals; “Zwarte Piet gaat naar z’n hoeremoeder straks.” En: “Op het moment als ik in november een Zwarte Piet zie, ik trap hoogstpersoonlijk op zijn gezicht.”

Zijn speach is terug te zien via het onderstaande Instagram filmpje.

Geert Wilders plaatste n.a.v. de speech de volgende opmerkingen op Twitter:

Dinsdag de Minister van Justitie en Veiligheid maar eens indringend vragen waarom er niks is gedaan door politie en het OM nav de onaanvaardbare geweldsoproep van #akwasi.

En dit komt van de man die dit soort dingen plaatst op social media.

Daarnaast hebben we een Twitter thread gevonden waaruit blijkt waarom het broodnodig is om te vechten voor je rechten ongeacht je huidskleur of etnische achtergrond. Het is een kwestie van “white privilege” tegen de rest van de wereld geworden.

Wij zijn echter bang dat het een strijd gaat worden dat nooit maar dan ook nooit uitgevochten zal raken. De komende paar decennia in ieder geval niet! Maar opgeven is nooit een optie.

Lees alle reacties maar op de onderstaande Tweet op Twitter:Bij deze tent moet je een corona checklist invullen voordat je een biertje kan bestellen

Meisjes (15 en 17 jaar) met getrokken wapens gearresteerd na mislukte beroving