in

Gedetineerden waren dit weekend in Brazilië voetbal aan het spelen met afgehakte hoofden

Ten minste 57 gevangenen werden door andere gevangenen afgeslacht tijdens gevechten tussen bendes in de Altamira-gevangenis in Noord-Brazilië – waarbij 16 van de slachtoffers werden onthoofd.

Velen van hen die omkwamen, werden levend verbrand nadat ze in hun cel waren opgesloten door gedetineerden van rivaliserende georganiseerde bendes die hele gevangenisvleugels in brand staken.

Volgens verschillende bronnen zouden ze ook voetbal hebben gespeeld met afgehakte hoofden. We hebben daar de videobeelden van gezien maar deze gaan we dus niet plaatsen hier. Zie dat maar van je netvlies af te krijgen naderhand. Zucht….

Twee bewakers die gegijzeld werden gehouden konden na onderhandelingen iemand levend op hun knieën bedankt daarvoor.

Als er mensen zijn hier die van plan zijn om op vakantie of op een soort “werk” vakantie (get it?) naar Brazilië te gaan. Doe a.u.b geen domme shit daar en als je dat wel doet, zorg dat je niet gepakt wordt want in dat land wil je echt NIET locked up abroad zitten.

Geen enkele Go fund Me campagne of petitie gaat je hier uit redden… just saying.Jezus bezocht Afrika dit weekend en we hebben de video om het te bewijzen!

Funny: Vogel crasht op hoofd van meiske tijdens dolle rit in achtbaan