in

Gedetineerde in NL snijdt in eigen geslachtsdeel en eet testikels op

PI Scheveningen

Vorig jaar heeft een gedetineerde zich ernstig verwond in de Scheveningse gevangenis. De gevangene sneed de eikel van zijn penis af en verwijderde zijn testikels. Vervolgens at hij deze op.

Dat meldt het AD. Een medewerker van de psychiatrische afdeling van PI Hooglanden opende op 22 oktober 2015 om 07.30 uur de celdeur van de man. “Betrokkene stond in een donkere cel al bij de deur en gaf aan dat hij weg moest van de afdeling. In eerste instantie werd daar niet op gereageerd, totdat de betrokkene zijn arm toonde, die flink open lag.”
De wond werd meteen verbonden met een handdoek terwijl een andere persoon belde voor een ambulance. Tijdens het wachten op de ambulance gebeurde er iets bizars. De man haalde de afgesneden eikel van zijn penis uit zijn jaszak. De man gaf vervolgens aan at hij zijn testikels had verwijderd. Hij zei dat hij de testikels had opgegeten. Stemmen in zijn hoofd zouden de opdracht geven om zichzelf te verwonden, volgens de man.


Bron: CrimeDocsNL

Beeld credit: By Michiel1972 (Own work) [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)]FakkaTV: Hasjproductie in Ketama, Marokko

Broederliefde en Humberto gaan samen los op – Mi No Lob