in

Gast springt van dak en mist het zwembad, breekt beide voeten en enkels (beelden)

Deze video werd op 1 januari gepost op Youtube en werd waarschijnlijk ergens in 2016 opgenomen.

Zo begin je spetterend het nieuwe jaar en hopelijk laat je dit soort idiote shit achter in 2016. In het tweede deel van het bovenstaande filmpje, vanaf 1 minuut 30, kan je zien dat hij op het dak staat met een go pro op en alles filmt.

Het ziet er echt levensgevaarlijk uit en je kijkt mee met je hart in je keel. Het eindresultaat? 2 gebroken voeten en enkels… en een stapel ziekenhuiskosten. Hij heeft een Go Fund me pagina online gezet voor het geheel.

Mensen reageren verontwaardigd. Sommige comments zijn hard om te lezen maar mensen hebben wel een punt. Wat bezielt mensen eigenlijk om dit soort domme shit te doen? Wat hoop je hiermee te bereiken? 74.000 subs op je kanaal, bijna dood en nooit meer normaal lopen of rennen zonder pijn. Wikken en wegen jongens.

Ach ja… je moet wat als je een adrenalinejunk bent. Zijn hele Youtube kanaal zit vol met dit soort video’s. Zo zie je maar dat een ongeluk in een klein hoekje kan zitten. Zou dit zijn laatste video zijn? Tijd zal het zeggen…Funny: Wat is je naam? Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemubwem Osas

Stiekem pornofilm opgenomen in Walibi: Pretpark overweegt juridische stappen